Neděle 18.02.2018
DENNÍ MENU
Seznam alergenů obsažených v jednotlivých pokrmech a nápojích je k nahlédnutí u výčepu
Předkrmy:
  100g Náš nakládaný Hermelín s feferonkou 50,-
  1 ks Dejvický utopenec s cibulí 40,-
  200g Gothaj s octem a cibulí 35,-
  100g Tlačenka s octem a cibulí 33,-
Polévky:
  Boršč 35,-
Připravujeme: příprava ryb a minutek může trvat více než 20 minut:
  150/200g Filet z norského lososa na másle, vařené brambory 145/175,-
  150g Kuřecí steak s curry omáčkou, bramborové hranolky 128,-
  150g Krůtí steak na žampiónech, americké brambory 128,-
  150g Vepřový steak gratinovaný Olomouckým syrečkem, americké brambory 128,-
  150g Vepřový steak gratinovaný Olomouckým syrečkem, americké brambory 128,-
  200g Hovězí roštěná na roštu s pikantní omáčkou, bramborové hranolky (připravujeme médium) 145,-
  150g Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka 121,-
Hotová jídla:
  140g Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže nebo houskové knedlíky 116,-
  140g Cikánská hovězí pečeně, houskové knedlíky nebo dušená rýže 116,-
  140g Hovězí maso v křenové omáčce, houskové knedlíky nebo vařené brambory 116,-
  140g Hovězí guláš s feferonkou, houskové knedlíky nebo těstoviny 116,-
  140g Bratislavská vepřová plec, dušená rýže nebo houskové knedlíky 116,-
  140g Vepřo Knedlo Zelo – vepřová pečeně, houskové knedlíky, dušené zelí 116,-
  140g Uzená plec, šťouchané brambory 116,-
  ¼ *Pečené kachny, houskové a bramborové knedlíky, červené zelí 129,-
Saláty:
  Šopský salát 50,-
  Coleslaw 50,-
  Okurkový 50,-
Moučníky:
  Teplý jablečný koláč s drobenkou a čerstvou šlehačkou 40,-
  Palačinka se zmrzlinou a čerstvou šlehačkou 50,-
  Ovocný pohár s vanilkovou zmrzlinou a čerstvou šlehačkou 50,-
 
* s kostí
1ks pečiva, 1ks knedlíků 4,-Kč
 
Jídla pro Vás připravil Tomáš
Chcete dostávat denní menu do svého emailu? Napište na email: restaurace@dejvickasokolovna.cz
Dejvická Sokolovna © 2015
*