Sobota 23.09.2017
DENNÍ MENU
Seznam alergenů obsažených v jednotlivých pokrmech a nápojích je k nahlédnutí u výčepu
Předkrmy:
  1 ks Dejvický utopenec s cibulí 40,-
  100g Náš nakládaný Hermelín s feferonkou 50,-
  100g Tlačenka s octem a cibulí 33,-
  200g Gothaj s octem a cibulí 35,-
Polévky:
  Boršč 35,-
Připravujeme: příprava ryb a minutek může trvat více než 20 minut:
  1 ks Pstruh na másle, vařené brambory 128,-
  150g Kuřecí prsíčko na čerstvých bylinkách, šťouchané brambory 128,-
  150g Krůtí steak se sýrovou omáčkou, vařené brambory 128,-
  150g Vepřový steak s restovanými žampióny, americké brambory 128,-
  200g Hovězí roštěná na grilu, bramborové hranolky (připravujeme médium) 145,-
  300g Zeleninový salát s opečenou anglickou slaninou, sázeným vejcem a olivovým olejem 128,-
Hotová jídla:
  140g Svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinky s čerstvou šlehačkou 121,-
  140g Hovězí maso v křenové omáčce, houskové knedlíky nebo vařené brambory 116,-
  140g Cikánská hovězí pečeně, dušená rýže nebo houskové knedlíky 116,-
  140g Hovězí guláš „Sokol“, houskové knedlíky nebo těstoviny 116,-
  140g Vepřo Knedlo Zelo – vepřová pečeně, houskové knedlíky, dušené zelí 116,-
  140g Domácí sekaná, vařené brambory, okurka 116,-
  200g *Pečené kuřecí stehno na čerstvých bylinkách, šťouchané brambory 116,-
  ¼ *Pečené kachny, bramborové a houskové knedlíky, červené zelí 127,-
Saláty:
  Coleslaw 50,-
  Šopský salát 50,-
  Rajčatový s cibulkou 50,-
  Okurkový 50,-
Moučníky:
  Teplý jablečný štrúdl s hrozinkami a čerstvou šlehačkou 40,-
  Ovocný pohár s vanilkovou zmrzlinou a čerstvou šlehačkou 50,-
  Palačinka se zmrzlinou a čerstvou šlehačkou 50,-
 
* s kostí
1ks pečiva, 1ks knedlíků 4,-Kč
 
Jídla pro Vás připravil Michal
Chcete dostávat denní menu do svého emailu? Napište na email: restaurace@dejvickasokolovna.cz
Dejvická Sokolovna © 2015
*